fbpx
4.9
(275+)
+31 6 38 46 32 61
Oslostraat 66
Boek nu

Welkom bij Ontharing Sittard

Wij maken gebruik van het SHR ontharing systeem. 100% pijnloos, veilig en géén hersteltijd.
Direct een afspraak maken
Of
GRATIS & intake gesprek
Vertrouwde & gezellige omgeving
Ruim 275 tevreden klanten!
Direct & Pijnloos resultaat
Zowel voor mannen als vrouwen

Gratis intake bij Ontharing Sittard

Direct een afspraak maken

Over Ontharing Sittard

Welkom bij Ontharing Sittard, waar moeiteloze schoonheid binnen handbereik ligt. Ons SHR ontharingssysteem biedt een revolutionaire ervaring: 100% pijnloos, veilig en zonder hersteltijd. Wij streven ernaar definitieve ontharing toegankelijk te maken voor iedereen, zonder concessies aan kwaliteit.

Verlos jezelf van eindeloos scheren, epileren, waxen of harsen. Bij Naked Skin Clinic geniet je van blijvende resultaten, of je nu kiest voor een gladde bikinilijn, zijdezachte benen of een haarvrije rug. Onze gecertificeerde professionals verwelkomen je in een discrete omgeving, waar we streven naar jouw droom van een zorgeloos gladde huid.

Ontdek de luxe van een pijnloze en betaalbare transformatie. Kies Naked Skin Clinic voor een nieuwe dimensie van zelfvertrouwen en comfort. Maak vandaag nog een afspraak en stap binnen in een haarvrije toekomst.

Over De Behandeling

Ontsnap aan het eindeloze ritueel van scheren, waxen en epileren bij Naked Skin Clinic in Sittard, waar we de allernieuwste ontharingstechnologie inzetten. Onze gespecialiseerde professionals bieden als enige in heel Nederland deze innovatieve behandeling tegen een betaalbare prijs aan.

Onderzoek toont aan dat gemiddeld 8-12 behandelingen nodig zijn voor permanente ontharing, afhankelijk van het individuele haar- en huidtype. Bij Naked Clinic starten we altijd met een persoonlijk intakegesprek, waarin we de verwachtingen, de SHR-techniek en de behandelingsvoorwaarden uitleggen. Hier heb je ook de gelegenheid om specifieke wensen te bespreken. Na het gesprek gaan we direct aan de slag met de eerste behandeling, zodat je op weg bent naar een zorgeloos gladde huid. 

Ontdek de vrijheid van definitieve ontharing en ervaar het zelf bij Naked Skin Clinic. Maak vandaag nog een afspraak voor een haarvrije toekomst!

Boek vandaag nog je 1e afspraak + intake!

Altijd persoonlijk advies
Ervaar pijnloos ontharen
Gecertificeerd personeel

Snel naar...

Volg Naked!