fbpx
4.9
(275+)
+31 6 38 46 32 61
Oslostraat 66
Boek nu

Onze SHR werkwijze

Bij NAKED clinic begin je altijd met een kort persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat je kan verwachten, hoe ontharen met de SHR techniek werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard is het mogelijk in dit gesprek eventuele specifieke wensen te bespreken. Daarna kunnen we direct aan de slag met de eerste behandeling.

VOOR DE BEHANDELING

Bereid je voor op een moeiteloze transformatie bij Naked Skin Clinic! Scheer het te behandelen gebied 24 uur van tevoren voor een optimale ervaring. Vermijd epileren, waxen of gebruik van de epilady zes weken voor de behandeling om beschadiging van haarzakjes te voorkomen.

Houd het gebied vrij van make-up, parfums en andere producten, omdat gekleurde stoffen licht absorberen. Onze specialisten brengen tijdens de behandeling een speciale gel aan voor de effectieve werking van het SHR-apparaat. Gemiddeld zijn 8 tot 12 behandelingen nodig, elke 4 tot 8 weken, voor het gewenste resultaat. 

Onthoud, dit is een indicatie en de behandeling is zeer persoonlijk, aangepast aan jouw unieke huid- en haartype. Maak je klaar voor een vlekkeloze reis naar een haarvrije toekomst!

NA DE BEHANDELING

Na onze zorgvuldige behandeling wordt het behandelde gebied gereinigd door onze gespecialiseerde professionals. Geef je huid de eerste 24 uur totale rust voor een optimaal resultaat. Je kunt zelf het behandelde gebied scheren of knippen wanneer dat nodig is, maar harsen, waxen en epileren zijn ten strengste verboden, aangezien we een deel van de haren nodig hebben als geleiding voor het ontharingsproces.

Na deze korte rustperiode kun je met een gerust hart je dagelijkse bezigheden hervatten. Bij Naked Skin Clinic zorgen we niet alleen voor een vlekkeloze behandeling maar ook voor een naadloze overgang terug naar jouw routine. 

Ontdek het gemak van onze aanpak en geniet van een haarvrije toekomst!

Waarom kiezen voor Naked?

Door het unieke koelsysteem is de behandeling met de SHR technologie niet te vergelijken met andere lasers of IPL apparaten die zeer pijnlijk zijn. Bewezen is dat ontharing met de SHR technologie behalve 100% pijnloos ook veel effectiever en sneller resultaat brengt dan IPL ontharing. 

Daarmee is SHR (dat staat voor Safe Hair Removal) de enige definitieve methode die snel en pijnloos is en onder hersteltijd. De behandelingen zijn geschikt voor elk haar- en huidtype (M.u.v. negroïde huidtypes) en kan het gehele jaar door ook op een zongebruinde huid worden uitgevoerd. Ontharen met SHR is de beste en veiligste methode om definitief van overbeharing af te komen. De behandelingen bij NAKED clinic worden dan ook enkel uitgevoerd door geschoolde professionals.
100% veilig, ook in de zomer!
Geschikt voor alle Huidtypen
Effectiever en sneller dan IPL
Er is Géén hersteltijd nodig    
Betaalbaarste in heel NL.        

Boek vandaag nog je 1e afspraak + intake!

Altijd persoonlijk advies
Ervaar pijnloos ontharen
Gecertificeerd personeel

Snel naar...

Volg Naked!